Welkom op versespruitjes.be

Elke dag oefenen artiesten uit onze regio in kille kelders, ateliers achteraan in de tuin, polyvalente ruimtes, op zolders of in die ene extra kamer in huis. Er worden notenbalken volgeschreven, nieuwe choreografieën uitgewerkt, grapjes bedacht en teksten neergepend. En als een nieuw nummer of tekst of choreografie quasi af is, schaven de artiesten het nog bij tot blinkende pareltjes. Waarom al die moeite? Om die creatie uiteindelijk te tonen aan het publiek.

In onze regio hebben we goeie grond, artiesten wortelen hier goed. Als intergemeentelijke cultuurwerking in de regio Midden-West-Vlaanderen willen we dat ontkiemend talent een duwtje in de rug geven, zodat het kan groeien en bloeien. Dit doen we nu in de eerste plaats onder de naam ‘Verse SprUiTjes’. Deze website is het startpunt van dit project. Hier geven we een platform aan het talent uit de regio zodat zij zich kunnen voorstellen aan het publiek. Voorlopig gaat het vooral om muziekgroepen, maar we hopen dat ook dansgroepen, stand-up comedians, spoken word artiesten, vertellers – en iedereen die in een ander podiumvakje past –  de weg vinden naar dit platform en zich zullen aanmelden.

Ben je als gemeentebestuur op zoek naar een tof groepje voor de opening van een nieuw gebouw of cultureel seizoen? Wil je als café-uitbater een concertreeksje opzetten? Ben je actief in een wijkcomité en zoek je nog een act voor jullie wijkfeest? Geeft jouw vereniging een receptie en kan die wel een streepje muziek of dans gebruiken? De artiesten op ons platform bedienen je op je wenken.

Verken het aanbod artiesten hier 

Datum

Deel dit