Platform artiesten midwest
Meld je aan als artiest

In het voorjaar van 2020 lanceerden we een eerste oproep voor artiesten. Iedere artiest met een link met één van de gemeenten uit Midden-West-Vlaanderen mocht zich aanmelden voor het nieuwe platform Verse SprUiTJes. Concreet gaat het om artiesten uit de gemeenten Ardooie, Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lichtervelde, Meulebeke, Moorslede, Oostrozebeke, Pittem, Roeselare, Ruiselede, Staden, Tielt, Wielsbeke en Wingene. 

Misschien heb je die oproep toen gemist, maar wil je ook een persoonlijke artiestenpagina op dit platform?

Klik dan bovenaan rechts deze pagina op ‘Teken in’. Zo kan je een login aanmaken en kan je vervolgens de informatie voor jouw persoonlijke pagina uploaden. 

Voordelen

  • Gratis manier om jezelf of je groep in de picture te zetten. Muzikanten gebruiken ook vaak het Vi.be-platform, maar daar kunnen artiesten uit andere categorieën niet terecht. Dit platform biedt een plaats aan al het podiumtalent uit de regio.
  • Extra speelkansen want wij zullen dit platform maximaal bekend maken bij de organisatoren uit de regio.  
  • In 2021 zullen wij zelf speelkansen creëren voor het Verse SprUiTjes talent. Meer info volgt.

Kan iedereen zich aanmelden op het platform?

Neen, er zijn een aantal voorwaarden waar je rekening mee moet houden.

  • Je moet een link hebben met één van de gemeenten waar wij actief zijn.
  • Het moet gaan om artistieke podiumactiviteiten. Het maakt niet uit binnen welke categorie (muziek, woord, dans, performance, … ) je actief bent. Verder doet het er ook niet toe of je een amateur of professioneel artiest bent.

Datum

Deel dit