Over ons

Verse SprUiTjes is een initiatief van DVV Midwest. Het is een platform voor podiumtalent in de regio Midwest. Artiesten kunnen zichzelf in the picture plaatsen door hun persoonlijke artiestenpagina aan te vullen. Deze pagina is het perfecte visitekaartje naar organisatoren toe. Midwest engageert zich bovendien om dit platform maximaal bekend te maken bij de organisatoren uit de regio om zo meer speelkansen te creëren voor de aangesloten artiesten. 

Midwest is evenwel geen boekingskantoor en staat enkel in voor het voorzien en onderhoud van het platform. Alle praktische afspraken worden tussen de organisator en artiest zelf gemaakt. De artiesten zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie op hun artiestenpagina. Midwest kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor foutieve informatie op deze pagina’s.

 

Midwest Cultuur is een intergemeentelijk samenwerkingsverband actief in acht gemeenten in het midden van West-Vlaanderen, namelijk Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Lichtervelde, Moorslede, Roeselare, Staden en Wingene en wil de inwoners van haar gemeenten meer vertrouwd maken met erfgoed en cultuur

Doorheen de jaren heeft Midwest verschillende deelwerkingen uitgebouwd: naast erfgoedcel TERF herbergt het intergemeentelijk samenwerkingsverband een dienst onroerend erfgoed (RADAR) en een samenwerking op het vlak van cultuur en bibliotheken.   

 

Heb je een vraag of wil je advies?

Verstuur uw vraag via vrijetijd@midwest.be.
Wil je meer weten over de werking van Midwest? Neem een kijkje op www.midwest.be.